string(92) "SELECT * FROM seo WHERE url='http://www.merckx.be/nl/faq.html' AND actief=1 AND verwijderd=0"

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal vaak voorkomende vragen. Vindt u hierbij uw eigen vraag niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren !


wat is de levertijd van Merckx lijmen?
een aantal standaardlijmen kunnen meteen uit voorraad worden geleverd. Voor nieuwe producties dient rekening gehouden te worden met ca. 5 tot 7 werkdagen, afhankelijk van het type lijm.

wat zijn de gangbare verpakkingen?

naargelang het lijmtype en de vraag van de klant, wordt er geleverd in emmers van 10 of 25 kg, in vaten en in IBC containers. 


wordt er steeds franco geleverd?
Vanaf een omzetwaarde van 250 euro excl. BTW wordt er franco geleverd. Naargelang afspraak kunnen de transportkosten apart verrekend worden of inbegrepen in de verkoopprijs. Er kan ook zelf worden afgehaald in samenspraak met onze commerciële binnendienst, tussen 8 en 12u en van 12.30u tot 16u.

Is er een minimum bestelhoeveelheid?
Voor courante lijmen in voorraad niet, voor specials dient rekening gehouden te worden met de minimum batchgrootte, die opnieuw afhankelijk is van het type lijm.

wat is de houdbaarheid van watergedragen lijmen (dispersielijmen)?
Deze informatie staat steeds vermeld op de technische fiche. Doorgaans schrijven wij 6 maanden over, hoewel de effectieve vervaldatum vaak heel wat later is.

Producten


Also visit